model fotografie weken
mei 19-26, 2012
juni 23-30, 2012
sep 22-29, 2012
nov 17-24, 2012

Voorwaarden en KonditiesBoekingen/betalingen

Uw reservering wordt pas geaccepteerd (en bevestigd) na ontvangst van een 25% aanbetaling (zonder teruggaverecht). Het resterende bedrag dient niet later dan 35 dagen (5 weken) voor de startdatum van de betreffende fotoweek ontvangen te zijn.
Er geldt een 50 euro korting indien er volledig betaald wordt op het moment van boeking.
Betalingen worden gedaan door het veilige PAYPAL op naam van gebruiker ton_sch@hotmail.com (Ton Schoonderbeek).
Indien gewenst, neem kontakt met ons op voor alternatieve betaalmethodes zoals bankoverschrijving.

Annuleringen
  1. Elke annulering door de fotograaf dient schriftelijk gedaan te worden en geeft de volgende annuleringskosten: <90 dagen voor vertrek 25% : <60 dagen voor vertrek 50%; minder dan 30 dagen voor vertrek 100% als we uw plaats in de week niet kunnen opvullen - als we uw plaats wel kunnen opvullen dan kunt u meekomen in een andere week.
  2. Alleen in buitengewone omstandigheden behouden we ons het recht voor tot wijzigen of annuleren van welke week dan ook. U zult de mogelijkheid hebben tot wijzigen naar een alternatieve week/datum, of volledige teruggave.
Verzekering/aansprakelijkheid

De enige verzekering inbegrepen in de prijs van de week is inzittenden verzekering tijdens transport.
Dit betekent dat u DRINGEND aangeraden wordt om zelf te regelen:
  • reisverzekering
  • ziektekosten verzekering (SPECIAAL ingeval van huidige of vroegere medische problemen)
  • camera verzekering
  • elke andere persoonlijke verzekering hier niet genoemd
Uw tevredenheid

  1. De voorlopige opsomming is een richtlijn, en kan veranderd worden op grond van weersomstandigheden, getijden, etc. om u de best mogelijke fotoweek te bieden.
  2. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, dus schrijf ons met ideeŽn voor verbetering of eventuele klachten. Ook speciale wensen horen we graag, indien mogelijk komen we aan uw wensen tegemoet.
Minimum aantal boekingen

De fotoweek richt zich op een kleine groep van niet meer dan 15 fotografen die 5 modellen beschikbaar hebben.
Een minimum aantal fotografen is echter nodig om een varieteit van modellen te hebben, in geval van onvoldoende boekingen voor een week zult u benaderd worden met de optie om naar een andere week te wisselen, of een aanvulling te betalen om toch de 1:3 model ratio te hebben, of om te annuleren (volledige teruggave).


Door het maken van een boeking bevestigt u automatisch deze Voorwaarden en Kondities gelezen te hebben en akkoord te gaan.HOME       Opsomming        Prijzen & Details
Voor meer informatie, email: info@fuertography.com