model fotografie weken
Mei 19-26, 2012
Juni 23-30, 2012
Sep 22-29, 2012
Nov 17-24, 2012
Synopsis

Intro:
Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, omgeveer 4 uur vliegen vanaf Nederland. Het ligt op slechts 100 km van Afika - Marokko en biedt daardoor het hele jaar door een klimaat voor buiten-fotografie. Het is beroemd door de uitgestrekte witte zandstranden en turkoois water, alsmede het vulkanische landschap.

klik voor Fuerteventura lokatie
klik voor weers informatie
klik voor kaarten

Door dit klimaat en de lokaties is het de droom van iedere modelfotograaf, omdat annulering door regen of kou hier niet bestaat.
Je zult verbaast zijn hoeveel je hier in een week kunt "schieten", in de noordelijke landen heb je misschien een half jaar nodig voor dezelfde lokatie-fotografie.

De fotoweken bieden ervaren modellen die poseren van bikini/lingerie t/m artistiek naakt/naakt. Aangezien de modellen weinig tot geen aanwijzing nodig hebben, zijn deze weken geschikt voor absolute beginners t/m zeer ervaren fotografen.

Organisatie:
Deze fotoweken worden georganiseerd door Ton en Marfa, al vele jaren fotografen. Ton Schoonderbeek doet bijna zijn hele leven modelfotografie, en leeft al 12 jaar op Fuerteventura. Marfa is gespecialiseerd in wildlife fotografie. Beiden kunnen helpen met camera uitrusting en fotografische technieken.
klik hier voor voorbeelden van Ton's werk
Ton kent alle verborgen en beeldschone plekken op het eiland, en kan beginnende modelfotografen begeleiden in 4 talen.
klik hier voor voorbeeldlokaties


Korte beschrijving:
De eerste en laatste dag worden gezien als reisdagen, en om te wennen. Er wordt een welkomsttreffen gehouden. Akkomodatie is een zelfverzorgend vakantiehuis met privé zwembad, ook zeer geschikt tot fotograferen.
klik voor voorbeeld van huis
Alle 5 fotografische dagen zijn op verschillende plaatsen en lokaties op het eiland, waar 1:3 ratio (model/fotografen) groupshoots van 3 uur gehouden worden. De rest van de dag is voor (optioneel) 1:1 privé shoots, waardoor je meer kontrole en ruimte hebt voor je kreativiteit en inspiratie. Shoot, kompensatie en niveau in overleg tussen model en fotograaf (niet inbegrepen in de fotoweek prijs).
De hele week is er transport beschikbaar, inklusief transfer van en naar het vliegveld, en varieert van Transporter tot 4x4 afhankelijk van de lokaties.


De modellen:
Nog belangrijker dan de beeldschone lokaties zijn de fantastische modellen ! We bieden modellen die er geweldig uitzien en ook ervaring hebben. Ze hebben hun eigen ideeën en poses voor de beginnende fotograaf, en volgen regie van de meer ervaren.
Alle modellen zijn ok om van gekleed/bikini/topless/artistiek naakt tot naakt te poseren.
Het aantal modellen hangt af van het aantal fotografen dat meekomt, aangezien we op een 1:3 ratio fotograferen. Hoe meer fotografen, des te meer modellen !
Voor modelregie is basiskennis van de Engelse taal vereist, maar natuurlijk kan Ton behulpzaam zijn.

Kijk eens naar de bevestigde modellen van de MEI week !! Met zulke lokaties en modellen is het onmogelijk om thuis te komen zonder vele geweldige foto's.
klik voor bevestigde modellen Mei 19th - 26th


Opsomming           Prijzen en details        Voorwaarden en kondities

Voor meer informatie of vragen, schrijf een email info@fuertography.com